ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ



ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ ΑΝΤΩΝΙΟΥ 210.42.21.626

Αποφράξεις από 20€ έως 40€ 24ώρες  το 24ωρο

Οι βουλωμένες αποχετεύσεις είναι φυσικά ένα από τα πιο κοινά προβλήματα που αντιμετωπίζουμε. Αν δεν αντιμετωπιστεί η κύρια αιτία του προβλήματος το βούλωμα είναι πολύ πιθανό να επαναληφθεί. 
Η Αποφράξεις Δραπετσώνας διαθέτουμε ένα πολύ αποδοτικό και αποτελεσματικό σύστημα, που βασίζεται στην επιθεώρηση των σωλήνων σας με κάμερα υψηλής διάγνωσης. Αυτό μας δίνει την δυνατότητα να προσδιορίσουμε το πραγματικό πρόβλημα και να το διορθώσουμε το συντομότερο δυνατόν.

Επικοινωνήστε με τις Αποφράξεις Δραπετσώνας σήμερα για αξιόπιστες και αποτελεσματικές υπηρεσίες. Ενημερωθείτε, αναλυτικά, για τις υπηρεσίες μας και επικοινωνήστε μαζί μας 24 ώρες το 24ωρο. Προσφέρουμε τις πιο χαμηλές τιμές στην αγορά!

Απόφραξη νεροχύτη Δραπετσώνα

Να είσαστε αυστηροί όταν επιλέγετε συνεργείο αποφράξεων, να εμπιστεύεστε επαγγελματίες με τα κατάλληλα μηχανήματα και εργαλεία για την κάθε εργασία καθώς και με προσωπικό με την κατάλληλη εμπειρία.

Τα πιεστικά μας μηχανήματα που χρησιμοποιούμε είναι τα καλύτερα στον χώρο των αποφράξεων και τα πιο αποτελεσματικά. Καθαρίζουμε τους σωλήνες και τους προστατεύουμε από την παρουσία λιπών και ριζών που μπορεί να του έχουν φράξει.

Όταν θα προκύψει πρόβλημα λόγω αμέλειας συντήρησης της αποχέτευσης , είτε από απροσεξία των ενοίκων ή των ατόμων που κάνουν χρήση σε ένα κτίριο ή ακόμη και από δίκτυα που έχουν πρόβλημα τα συνεργεία της εταιρείας έρχονται άμεσα να δώσουν λύση στο όποιο πρόβλημα και να εξυπηρετήσουν και να αντιμετωπίσουν όλες τις περιπτώσεις απόφραξης με τα πιο σύγχρονα μηχανήματα άμεσα και αποτελεσματικά.

Απόφραξη φρεατίων Δραπετσώνα

Δεν είναι πάντα ακριβείς οι λόγοι που θα βουλώσει η αποχέτευση. Οι αιτίες είναι ποικίλες και εξατομικευμένες, αναλόγως τις ανάγκες και ιδιομορφίες κάθε κτιρίου.

1. Μια βασική αιτία είναι η συσσώρευση λίπους ή τροφών από τα σιφώνια του νεροχύτη της κουζίνας. Πολύ συχνά διαφεύγουν υπολείμματα τροφών και ποσότητα λίπους που συσσωρευτικά φράσει τους σωλήνες της αποχέτευσης.

2. Στον νιπτήρα του μπάνιου καθώς και στο σιφόνι της μπανιέρας , συσσωρεύονται τρίχες και υπολείμματα από σαπούνι που δημιουργούν ένα παχύ "τοίχος" εσωτερικά στα τοιχώματα των σωλήνων μέχρι που κλείνει εντελώς σε κάποιο σημείο τελικά. Αυτό μπορεί να φράξει πιο μικρό ή και μεγαλύτερο σε διάμετρο σωλήνα του δικτύου.

3. Ένας εξίσου σημαντικός λόγος είναι και οι χαλασμένοι ή φθαρμένοι σωλήνες του δικτύου της αποχέτευσης.

4. Τα φρεάτια των εξωτερικών χώρων και τα σιφώνια σε ένα κτίριο θα πρέπει να δίνουμε ιδιαίτερη προσοχή και να συντηρούνται τακτικά και να προσέχουμε να μην φράξουν από τυχόν υλικά που υπάρχουν στο χώρο ( φύλλα , πέτρες κλπ.).

5. Τα άλατα που μπορεί να συγκεντρωθούν στις σωληνώσεις με τα χρόνια επίσης μπορεί να δημιουργήσουν πρόβλημα σε αυτές.

 Αποφράξεις αποχετεύσεων Δραπετσώνα

Οι χρεώσεις των εργασιών για την απόφραξη αποχετεύσεων διαφέρουν αναλόγως την εργασία που εκτελείται στο χώρο. Ένας σημαντικός παράγοντας που καθορίζει το κόστος μιας απόφραξης είναι ο επαγγελματισμός με τον οποίο δουλεύει το προσωπικό της εταιρείας.

 Η επιμέλεια, η ταχύτητα και η καθαριότητα είναι στοιχεία του συνεργείου αποφράξεων. Σεβόμαστε τον πελάτη και αυτό φαίνεται από την πρώτη επικοινωνία που θα έχετε με εκπρόσωπο της εταιρείας μέχρι και την ολοκλήρωση της εκάστοτε εργασίας.


Μήπως Πλημμυρίσατε στην Δραπετσώνα;

Πολύ εύκολα μπορεί να προκληθεί ένα χάος στους προσωπικούς σας χώρους, είτε από μια δυνατή κακοκαιρία είτε από προβλήματα με τα φρεάτια και τις σωληνώσεις στα υδραυλικά σας. Για αυτό συχνά δεχόμαστε τηλεφωνήματα από κατοίκους στην περιοχή της Δραπετσώνας, οι οποίοι, λόγω πλημμύρας χρειάζονται την βοήθεια μας.

Το συνεργείο μας Αποφράξεις στην Δραπετσώνα  είναι έτοιμα ώστε να εξαφανίσουν τα νερά που λιμνάζουν, εύκολα και γρήγορα, από οποιαδήποτε περιοχή της Δραπετσώνας. Μην προσπαθείτε μόνοι σας άσκοπα. Λύστε το πρόβλημα του δικτύου σας μόνιμα, μόνο με ένα τηλεφώνημα σε εμάς.

Καλέστε μας 24 ώρες το 24ωρο και θα αντιμετωπίσουμε και θα σας  δώσουμε πολλές καλές λύσεις και θα σας βοηθήσουμε σε οποιοδήποτε πρόβλημα και αν χρειάζεστε.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΌΤΕΡΑ ΓΙΑ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ













Σχόλια